Fillers & Injektionsbehandlingar

<b>Fillers & Injektionsbehandlingar</b>

Juvederm – En filler som finns i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna.

Innehåller hyaluronsyra – ett fuktämne som huden består av och känner igen och håller ca 12-18 månader.

Innehåller även lite bedövning vilket gör att den inte gör lika ont som andra fillers utan bedövning. Om du är stick-känslig så rekommenderar vi att du smörjer området du ska behandla med Emla, en bedövningskräm som finns att köpa på apoteket 1 timma innan behandlingen.

Välkommen att boka din tid  Online eller hos Jenny, tel 0738-392300 eller mail jenny@salongvisage.se

Planerade tider. Boka online: 

  • Fredag 30 november
  • Lördag 1 december
  • Fredag 15 februari
  • Lördag 16 februari
  • Fredag 29 mars
  • Lördag 30 mars
  • Fredag 26 april
  • Lördag 27 arpil
  • Fredag 24 maj
  • Lördag 25 maj

OBS! Uteblivet besök kostar 500 kr då det är stor efterfrågan på platserna.

SkinBoosters skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster. Rekommenderade behandlingsområden: Ansikte, läppar, överläppen om man har “rökrynkor”, decolletaget och halsen, händer och akneärr. Förbättrar hudens kvalitet inifrån! Görs som en kur på minst 3 gånger med en månads mellanrum. Vid kurbehandling (ca 1 mån mellanrum) får du 500 kr i rabatt 3:e gången.2500 kr
Juvéderm Voluma, 1 ml För att återställa och korrigera ansiktsvolym (kindben, kinder och haka).3500 kr
Juvéderm Volbella, 1 ml För att ge mjuka och naturliga läppar, samt behandla linjer och rynkor i mungiporna. Även under ögonen om man har håligheter eller ringar under ögonen eller kråksparkar som behöver jämnas ut.3500 kr
Juvéderm Volift, 1 ml Långtidsverkande för medeldjupa rynkor och veck, samt för att öka volymen i läpparna.3600 kr
Juvéderm Volift Retouch, 0,55 ml För att öka läpparnas volym, skapa en ny form och behandla vertikala linjer och rynkor i mungiporna.2700 kr
Juvéderm Volite Skinboosters – NYHET Ny patenterad teknologi från Juvéderm

Nu kan du förbättra din hud med en helt ny teknologi – den senaste generationens ”skinbooster”. Juvéderm VOLITE ger en ungdomlig spänst och lyster samt slätar ut fina linjer. Resultatet blir en slående frisk och vacker hud som håller upp till 9 månader.

Upplev känslan av en behandling som inte bara återfuktar huden, utan även ger förbättrad elasticitet och hudkvalitet. Juvéderm VOLITE kan användas i ansiktet, på halsen, dekolletage och händer.

3000 kr
Injektionsbbehandling för panna, argrynka och kråksparkar – Ett ämne som injiceras i musklerna för att skapa en muskelavslappnande effekt. Behandling är en mycket effektiv metod för att minska anspänningsrelaterade rynkor i ansiktet och mimiska rynkor.

Lämpar sig särskilt väl för behandling av rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor), de horisontella rynkorna i pannan, rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar)

1:a området 2 900 kr. Därefter + 600 kr per område.

Ex. panna 2900, och sen “kråksparkar” vid ögonen som då blir + 600 kr.

Juvéderm® är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Juvéderm® minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet.

När vi blir äldre återfuktas huden sämre och blir mindre elastisk. Som en följd av detta börjar huden visa tecken på åldrande. Juvederm®-fillers för ansiktet kan minska ålderstecken genom att ta bort rynkor och ge volym på ett naturligt sätt. Återskapa ditt ungdomliga utseende med Juvederms® beprövade sortiment av fillers som älskas av miljoner människor över hela världen.

Vår specialistbehandlare för Juvéderm heter Charlotta är sjuksköterka och utför kliniskt testade och kvalitetssäkrade behandlingar för ansiktet som hjälper dig att bevara ditt naturliga utseende och som ni båda kan lita på.