Kemisk Peeling

<b>Kemisk Peeling</b>

Vi använder oss av Dermaceutic´s Kemiska Peelingar. Ett märke som har säkra och kontrollerade peelingar som ger mycket fina resultat. Mild fjällning av huden efter behandlingen är normalt.

Fördelar med kemisk peeling:
•    motverkar rynkor i ansiktet samt jämnar ut hudtonen
•    optimerar återfuktningen av din hud och ger fantastisk lyster.
•    stimulerar bildningen av ny kollagen, vilket ger mer stuns och ökar hudens elasticitet
•    reducerar acne och acneärr samt drar ihop porerna

  • Mask Peel – en lerbaserad kemisk peeling med 30% glykolsyra som är till för fet och oren hudtyp med akneutslag. pH 2,5. Rekommenderad kur: var 14:e dag 4 gånger. Vid en kur är 4:e behandlingen Gratis.
  • Milk Peel – en kemisk peeling vi penslar på med 50% glykolsyra, 10% mjölksyra och 4% salicylsyra. För alla hudtyper som vill ha extra lyster till huden och reducera linjer och rynkor. Huden blir väldigt len och mjuk. pH 1,7. Rekommenderad kur: var 14 dag 4 gånger. Vid en kur är 4:e behandlingen Gratis.
  • Mela Peel Treatment – Rekommenderas för dem som vill behandla och reducera pigmentfläckar, melasma (hormonell pigmentering) och postinflammatoriska pigmenteringar. Behandlingen består av tre steg – Rengöring med Foamer 15 – Activa Peel pH 1,41 och sedan Mela Peel med Mjölksyra, Salicylsyra, Phyticsyra och Kojicsyra, Retinol och Arbutin, pH 2,23. Mela Peel ska sitta på i 2-6 timmar så man går hem med peelingen på. Huden ser “normal” ut och man kan gå och jobba om man kan tänka sig att gå utan smink. När 6 timmar har gått sköljer man av ansiktet och smörjar in med K-Ceutic, en reparerande och skyddande kräm. Den ska man smörja med morgon och kväll i 3-5 dagar. Sedan börjar man med MELA CREAM som man får med sig när man gör denna peeling. Denna kräm har ett värde på 1195 kr. En behandlande kräm med aktiva ingredienser som behandlar pigmentfläckarna. Man smörjer hela ansiktet varje kväll. Rekommenderad kur 2-3 gånger med 1 månads mellanrum.
  • Mela Peel Forte – Mela Peel Forte är en medium peel som jobbar på epidermala pigmenteringar. Den är mer djupgående än Mela Peel och man kommer oftast flagna efter en behandling. Den utförs 1-2 gånger, och med en månads mellanrum. Även här får du med dig MELA CREAM hem för att fortsätta behandlingen hemma, värde 1195 kr.
Mask Peel995 Kr
Milk Peel1200kr
Mela Peel Treatment2800kr
Mela Peel Forte3100kr

drdennisgrossdr-dennis-gross-skincare

DR DENNIS GROSS – KEMISKA PEELBEHANDLINGAR

Dr Dennis Gross erbjuder en rad dermatologiska peelbehandlingar med multifunktionella syror som omedelbart ger synliga resultat samt verkar långsiktigt. De finns för alla hudtyper/hudtillstånd och kan utföras som enstaka behandlingar eller i kur för ett mer kraftfullt och varaktigt resultat. Dessa behandlingar kan du göra hela året, även på sommaren!

Klinisk Alpha Beta Face Peel Dr Dennis Gross genombrottspeel exfolierar huden med 5 olika AHA- och BHA-syror vilket ger en bevisad multifunktionell effekt. Den ger ett omedelbart resultat och passar alla hudtyper och hudtillstånd, även rosacea. Rekommenderas som enstaka behandling efter behov eller som kur 4-5 gånger, en gång/månad för ett mer varaktift resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

Denna behandling exfolierar, dämpar rodnader, verkar porsammandragande, förbättrar spänsten och minimerar fina linjer och rynkor, reparerar solskador och motverkar hyperpigmenteringar och jämnar ut hudtonen. Specialmask ingår i behandlingen efter hudtyp. Specialmask ingår in behandlingen efter hudtyp.

Tid 20-25 min

1095Kr
Klinisk Alpha Beta Face Peel Extra Strength Dr Dennis Gross extra starka peel ger en djupgående och kraftfull exfoliering med 6 olika AHA- och BHA-syror som har en bevisad multifunktionell effekt. Den ger ett omedelbart synligt resultat och lämpar sig för dig som har tålig hud och är van vid AHA-behandlingar sedan tidigare samt till den med akne. Rekommenderas som enstaka behandling eller som kur på 4-5 gånger, en gång/månad för ett mer varaktigt resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

Denna behandling exfolierar, stimulerar cellförnyelsen, gör huden klarare och verkar porsammandragande, verkar anti-inflammatioriskt vid akne, förbättrar spänsten och minimerar fina linjer och rynkor, reparerar solskador och motverkar hyperpigmenteringar och jämnar ut hudtonen.

Tid 20-25 min

1295 Kr
Clinical Retinol Peel Treatment En ny professionell kemisk peel-behandling i 3 effektiva steg med en klinisk dos retinol som verkar kraftfullt hudföryngrande och återuppbyggande med synliga resultat. Inledningsvis exfolieras huden med AHA-syror som förbereder vägen för retinol peelen så att den går djupere ner i huden. Det unika med Retinolen är att den tränger ner i djupare hudlagerna och stimulerar cellförnyelsen underifrån och den verkar inte bara kraftfullt hudföryngrande utan är även mycket återuppbyggande. Avslutningsvis läggs en hyaluronsyregel som försluter retinolen i huden och förstärker effekten av peelen samt återfuktar och plumpar upp huden. Rekommederas som enstaka behandling eller kur på 4-5 gånger, en gång/månad för ett mer varaktigt resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling. Passar alla hudtyper.

Denna behandling exfolierar högeffektivt, förbättrar hudstrukturen, motverkar hyperpigmentering, återuppbygger och förnyar huden, stimulerar cellförnyelsen, minimerar linjer och rynkor, ger förnyad spänst, reparerar solskador och motverkar hyperpigmenteringar.

3-7 dagar efter behandling uppstår en lätt fjällning. Efter ca 7 dagar känns huden mjuk, silkeslen och föryngrad.

Tid 20 min

1295 Kr

Paketpris med kombinationsbehandlingar

Ett personligt upplägg med behandlingar som varvar Microneedling, Kemisk Peeling & Cryopen. Passar alla åldrar och hydtyper och kan göras året om. I detta paketpris ingår 3 kemiska peelingar och 3 microneedling och även cryopen för solfläckar om det behövs. Pris 6500 kr – Värde 8900 kr (spara 2400 kr)  Ett otroligt generöst erbjudande på 6 st behandlingstillfällen.

Passar dig som vill behandla:

  • fina linjer och rynkor
  • pigmenteringar och få jämnare hudton
  • förstorade porer
  • tilltäpptheter & oren hy
  • vill förbättra strukturen i huden och få lyster