Mesoterapi – MicroChanneling

<b>Mesoterapi - Microchanneling</b>

Aktiverande behandling som genom små nålar levererar specialanpassade serum ner i huden. Består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler i nålarna. Huden stimuleras och ger fina resultat. Man boostar huden på djupet och vi använder Filorga NCTF Vitamincocktail med hyaluronsyra (fukt).

Filorga NCTF stimulerar huden inifrån utan att förändra form och uttryck, huden känns fastare, mer strålande och mer återfuktad. Genom att tillföra hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser (vitaminer, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, mineraler och nukleinsyror) får huden extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster. Med NCTF kan man behandla ansikte, hals, dekolletage och händer.

BEVISAD EFFEKT

+72% minskning av fina linjer & rynkor
+103% förbättring av hudton
+132% förbättrad återfuktning
+144% förbättrad ljusstyrka

Behandlingen kan göras enstaka gånger men för mer långsiktigt resultat så rekommenderas en kur 3-6 gånger. Upplägget hur ofta görs individuellt.

Detta är också en bra behandling om man har gjort en kur med microneedling och vill bibehålla sitt resultat längre så boostar man huden på djupet med denna behandling. Huden blir lite rosig efter behandlingen men det lägger sig fort och minimal till ingen risk för blåmärken. Behandlingen är nästa helt smärtfri då det är hårstråtunna nålar som tränger ner i huden.

Denna behandling kan göras året runt och om man är ute i solen så använd skydd i ansiktet med minst SPF 30.

Mesoterpai Filorga Vitamincocktail med hyaluronsyra (fukt). Ger fantastisk lyster och glow till huden. Huden blir fastare mer återfuktad och porerna dras samman. Verkar anti-aging. Ansikte och hals behandlas och avslutas med en sheet mask.2000kr