Mesoterapi – MicroChanneling

<b>Mesoterapi - Microchanneling</b>

Aktiverande behandling som genom små nålar levererar specialanpassade serum ner i huden. Består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler i nålarna. Huden stimuleras och ger fina resultat. Man boostar huden på djupet och vi har olika serum beroende på vad man vill behandla.

  • Filorga VitaminCocktail för fukt, lyster och anti-aging
  • Vital PS (pigment stabilizer) för jämnare hudton
  • Vital W (Anti-Aging) används vid rynkor
  • Vital WH (Wound Healing) för behandling av akneärr

Behandlingen kan göras enstaka gånger men för mer långsiktigt resultat så rekommenderas en kur 3-6 gånger. Upplägget hur ofta görs individuellt.

Detta är också en bra behandling om man har gjort en kur med microneedling och vill bibehålla sitt resultat längre så boostar man huden på djupet med denna behandling. Huden blir lite rosig efter behandlingen men det lägger sig fort och minimal till ingen risk för blåmärken. Behandlingen är nästa helt smärtfri då det är hårstråtunna nålar som tränger ner i huden.

Denna behandling kan göras året runt och om man är ute i solen så använd skydd i ansiktet med minst SPF 30.

Missa inte vårt erbjudande under JULI månad! 20% rabatt på dessa behandlingar! Rabatten dras av i kassan. 

Mesoterpai Filorga Vitamincocktail med hyaluronsyra (fukt). Ger fantastisk lyster och glow till huden. Huden blir fastare mer återfuktad och porerna dras samman. Verkar anti-aging.2000kr
Mesoterapi VITAL Behandlingen görs med någon av VITAL serumen beroende på hudtyp.1500kr