Powerlite® Needle Pen

EFFEKTIV HUDFÖRYNGRING

Powerlite® Needle Pen behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor & hudbristningar.

Microneedlingen skapar små kanaler i huden vilket stimulerar kollagenbildningen och hudens naturliga läkningsförmåga skyndar till för att reparera skador, vilket ger en bättre hudstruktur. Näringsrikt serum slussas ner i huden och förbättrar resultatet.

Behandlingen
Behandlingen inleds alltid med en konsultation där din terapeut går igenom behandlingen och lägger upp en behandlingsplan för dig. Terapeuten applicerar ett specialutvecklat serum på huden och påbörjar själva needling behandlingen. Huden blir röd allt eftersom behandlingen fortlöper, vilket är en naturlig reaktion på att hudvävnaden stimuleras, samt att reparations- och kollagenaktiveringen börjar. Behandlingen avslutas med MASQ+, en intensivt lugnande och återfuktande ansiktsmask, vilket ökar effekten av behandlingen ytterligare.

Resultat
Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverklingar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende. Studier visar att behandlingen medför att absorptionen av aktiva ingredienser ökar med över 1000%. Endast specialprodukter används i behandlingen, bestående av hyaluronsyra. Behandlingen skräddarsys efter varje individ och olika problemområden genom att nållängden anpassas under behandlingen och avslutas alltid med MASQ+ serummask, vilket återfuktar, svalkar och lugnar huden samt efterlämnar en fin lyster.

Behandlingen med Powerlite® Needle Pen är snabb, säker och effektiv! Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Denna behandling utförs endast av Auktoriserad Hudterapeut, Sjuksköterska eller läkare.

Behandlingsområden:

 • Ansikte
 • Ögon- och munområde (kråksparkar och “rökrynkor”)
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer

Antal behandlingar
Behandlingstiden varierar beroende på vilket område som behandlas, men ett ansikte tar ca 30-40 min. Efter 2-6 veckor börjar man se resultat. Då har nybildningen av kollagen och elastin kommit igång. Resultat ses ofta redan efter en behandling, men en kur rekommenderas för bästa resultat. Antalet behandlingar är individuellt, men i genomsnitt krävs 3-6 behandlingar. Vid specifika problem kan fler behandlingar krävas. Intervall mellan behandlingarna är ca 3-6 veckor beroende på hudtyp och område. Effekten kvarstår under lång period och ger även en gradvis förbättring, med lång hållbarhet.

Vill du veta mer om behandlingen så klicka HÄR och se FAQ

Microneedling Ansikte Inklusive ögon- och munområde.1500kr
Microneedling Ansikte + Hals Inklusive ögon- och munområde.2000kr
Microneedling Dekolletage1500kr
Microneedling Ansikte, Hals & Dekolletage Inklusive ögon- och munområde.2500kr
Microneedling Händer800kr
Paketpris Kombinationsbehandlingar Läs mer nedan.6500kr

Paketpris med kombinationsbehandlingar

Passar dig som vill behandla:

 • fina linjer och rynkor
 • pigmenteringar och få jämnare hudton
 • få fastare hy
 • förstorade porer
 • tilltäpptheter & oren hy
 • vill förbättra strukturen i huden och få lyster

Ett personligt upplägg med behandlingar som varvar Microneedling, Kemisk Peeling & Cryopen. Passar alla åldrar och hydtyper och kan göras året om. I detta paketpris ingår 3 kemiska peelingar och 3 microneedling och även cryopen för solfläckar om det behövs. Pris 6500 kr – Värde 8900 kr (spara 2400 kr)