LPG-Behandling

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför att svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar kollagen och elastin i huden och ger även en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter. LPG kan också vara ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp, eller som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning. Massagen med LPG bidrar enbart till att upprätthålla och aktivera kroppens och hudens egna naturliga funktioner.

Behandlingen är en smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå. Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter, och det är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet.

LPG kan bland annat hjälpa dig med att:
  • Reducera celluliter
  • Reducera överflödigt fett på problemområden
  • Forma och lyfta rumpan
  • Öka förbränningen, och strama upp huden
  • Bra både före och efter fettsugning för att behandla ojämnheter i huden.
  • Slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen

Cellulitkur

Vi erbjuder nu en kur för dig som vill fokusera på att reducera celluliter och oönskade fettdepåer kring höfterna! Kuren innefattar fem eller tio behandlingstillfällen á 30 minuter där terapeuten enbart kommer att arbeta med djupgående bindvävsmassage av rumpa och baksida lår. Behandlingen görs genom tekniker som innefattar lymfdränage för att bli av med slagg och vätska samt djupgående massage för att mjuka upp och släta ut förtätad bindväv/celluliter. Detta är ett perfekt sätt att öka cirkulationen i huden!

Behandling ska göras minst 1 gång/vecka, och är tänkt att ge huden en boost för att reducera celluliter och ge en slätare figur. LPG är den enda patenterade behandlingen för reducering av celluliter. Kroppsstrumpa får du låna på salongen.

Tips! För att maximera resultaten av behandlingen, tänk på att:

– dricka mycket vatten dagen för behandlingen för att kroppen ska släppa vätska,

– om möjligt, undvik alkohol, rökning och snabba kolhydrater minst 24 h efter behandling för att ge kroppen bästa förutsättningar för ökad blod- och lymfcirkulation samt för att inte binda onödig vätska,

– använd en bra cellulitkräm dagligen. Vi tipsar gärna om bra och effektiva alternativ!

LPG-behandling 45 min625 kr
LPG-behandling 60 min750 kr
LPG-behandling 75 min850 kr
Cellulitbehandling (kur 5×30 min)2195kr
Cellulitbehandling (kur 10×30 min)3995kr

Hur går behandlingen till?

Vi erbjuder behandlingstider på 45 min, 60 min och 75 min och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr, beroende på hur ofta man går och hur långa behandlingar som görs.

LPG 45 min respektive 60 min passar dig som har 1-2 problemområden som du vill fokusera på, t ex lös hud, celluliter, vätskedränage, eller helt enkelt vill ha en skön och effektiv bindvävsmassage.

LPG kur 10×45 min – 5800 kr (spara 450kr)
LPG kur 10×60 min – 6960 kr (spara 540 kr)

LPG 75 min passar dig som vill ha en ordentlig genomgång av kroppen där vi kan fokusera på två eller fler problemområden, som t ex lös hud, ödem, envisa fettdepåer, besvärande vätskeansamlingar i ben vid graviditet etc., detta för att få ut så mycket som möjligt av behandlingen.

Vi rekommenderar en kurbehandling på minst 10 gånger som utförs 1-2 ggr/vecka för att nå bestående resultat. Kurbehandlingar finns som både 10×45 min och 10×60 min och priset är då reducerat jämfört med att gå enstaka behandlingar. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Varje kund behandlas utifrån sina specifika behov och önskemål och en behandlingsplan skräddarsys individuellt i samråd med diplomerad LPG-terapeut. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet.

Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1-2 ggr/månad.

LPG-behandlingen stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur, ökad blodcirkulation, dessutom förbättras syretillförseln till kroppens celler. Behandlingen ökar lymfdräneringen och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa och vi är alltid måna om att gå igenom hela kroppen för att få igång lymfcirkulationen och ge dig ett så kvalitativt resultat som möjligt! Dessutom är det en mycket skön och avkopplande behandling.

Maskinen vi använder är ÄKTA LPG är uppdaterad med de senaste programmen för 2018 för LPG kroppsbehandling och
vår LPG-terapeut är utbildad hos LPGs svenska representant Technovital.

Vid frågor om vår LPG-behandling så kontakta gärna vår LPG-terapeut Emma på emma@salongvisage.se eller ring/sms:a 0705950009.